ALS KWALITEIT BELANGRIJK IS

Ons productaanbod is zo uitgebreid, dat u steeds een rolluik vindt dat perfect aansluit bij uw levensstijl of budget. U heeft de keuze tussen pvc-lamellen en 14 soorten aluminium lamellen. De dubbelwandig met PU-schuim geïsoleerde lamellen hebben een dikte van 8 tot 14 mm.

Ons gamma aluminium top-lamellen is uniek. Een 120-150 mm dikke kunststof beschermlaag zorgt ervoor dat de fraaie, zijdematte oppervlaktes slag- en krasvast zijn.

De rolluikkasten (recht, afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn uit voorraad leverbaar in onze standaardkleuren. Eveneens zij ze verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Voor een ideaal veiligheidspantser kan u kiezen uit onze dubbelwandig geïxtrudeerde lamellen, welke ook in alle RAL kleuren leverbaar zijn.

Voordelen van Euro-Roll voorzetrolluiken

Energiebesparing

Doordat de voorbouwkast volledig aan de buitenzijde wordt aangebracht, ontstaan er geen holle riumten en daardoor ook geen koudebruggen. Zo wordt de warmte-isolatie van het gebouw beduidend verbeterd.

Geluidsisolatie

Doordat de voorbouwkastsystemen volledig aan de buitenzijde worden aangebracht, ontstaan er geen geluidsbruggen. Zo kan men gegarandeerd comfortabel wonen en efficiënt werken.

Inbraakpreventie

Rolluiken schrikken inbrekers af. Een raam is snel ingeslagen, een rolluik vergt veel meer werk en heeft daardoor een inbraakvertragend effect. Bovendien geef je potentiële dieven geen inkijk.

MAXIMAAL GEBRUIKSCOMFORT

Onze voorzetrolluiken laten zich manueel bedienen d.m.v. lint, kabel, stang, veeras.

Ze kunnen ook elektrisch bedienbaar gemaakt worden.

Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van afzonderlijk elektrische bediende systemen tot volledig geautomatiseerde groepsbedieningen met afstandsbediening, het aanbod is enorm.

Tijdschakelklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang. Zo kunnen ze als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is. Op die manier houden ze de inbrekers op een afstand.

Euro-Roll biedt enkel voorzetrolluiken van topmerken

Alukon voorzetrolluiken zijn geschikt voor nieuwbouw en renovaties. Ze zijn decoratief, functioneel en elegant en bieden u tegelijk isolatie, zonwering en bescherming tegen weer en wind.

Daarnaast geven rolluiken u een veiliger gevoel en zijn ze inbraakwerend.

Catalogus

Binnen haar productengamma rolluiksystemen produceert en levert Alutech ook aluminium gerolvormde rolluikprofielen met schuimvulling en aluminium geëxtrudeerde gemoffelde profielen.

Meer info en details over de diverse mogelijkheden vindt u in de catalogus.

Catalogus

Hoogwaardige aluminium grondstoffen zijn de basic van het succes van Heroal. Heroal profielen met kleurencoating garanderen een lange levensduur

Heroal voorzetrolluiken zijn buitengewoon stil in gebruik, hebben een uitstekende warmte isolatie en vereisen slechts een kleine plaatsingsruimte.

Catalogus

Velux rolluiken bieden u het absolute comfort: thermische bescherming (zomer en winter), verduistering, reductie van het regengeluid, …

Dankzij deze karakteristieken biedt Velux u het comfort dat u nodig heeft om goed te leven onder uw dak. Meer info in de catalogus.

Catalogus

vrijblijvende offerte

We bekijken samen met u uw persoonlijke situatie en bezorgen een offerte op maat!