Sectionale garagepoorten

Met een Euro-Roll sectionaalpoort van All-Port kies je voor betrouwbaarheid, veiligheid en een optimaal bedieningscomfort. Euro-Roll is overigens exclusief leverancier van het Belgische topmerk All-Port.

Door intensieve research en dagelijkse innovatie zijn deze automatische poorten ontwikkeld volgens de nieuwste veiligheidsnormen en gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen.

Het unieke poortconcept zorgt voor een maximale doorrij-hoogte voor uw voertuig. Onze poorten zijn volledig maatwerk, geluidsarm en perfect isolerend.

De grote keuze aan uitvoeringen en kleuren geven een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Een duurzame oplossing overigens in een zeer sterke verhouding prijs-kwaliteit.

Wij plaatsen de sectionaalpoorten van All-Port zowel in nieuwbouw als renovatie.

SECTIONAALPOORT

Deze traditionele sectionaalpoort is verkrijgbaar in alle soorten uitvoeringen en bestaat uit 3 of meer horizontale panelen.

Ze opent verticaal naar boven tot haar eindpositie onder het plafond.

SECTIONAALPOORT IN PASTORIESTIJL

Sectionaalpoort met uitzicht van een dubbel opendraaiende poort, met ingebouwd vierkant venstertje en vast bovenpaneel in dezelfde stijl.

Deze poort is een speciale uitvoering met 3 of meer horizontale panelen en opent verticaal naar boven tot haar eindpositie onder het plafond.

Elektrische bediening

Sectionale poorten voor particulier gebruik kan u uitrusten met een plafondmotor. Maar als u dat wil kan de Euro-Roll sectionale poort ook manueel geopend worden.

Onze plafondmotoren zijn bijzonder veilig. Zij beschikken over een motor met zelfblokkerende werking en actieve tegendruk op ieder punt bij inbraakpoging! Zij zijn overigens ook aansluitbaar op domotica-systemen!

Onze Beninca motoren (plafondautomaten) worden gekenmerkt door volgende elementen:

 • voorzien van ingebouwde Encoder voor het detecteren van obstakels
 • elektronisch paneel met display en ESA-systeem voor energiebesparing
 • ingebouwde energiezuinige verlichting
 • laag geluidsniveau
 • snel en eenvoudig te gebruiken ontgrendelingssysteem om de poort manueel te openen
 • blijvende werking bij stroomuitval gegarandeerd (minimaal 1 opening na 1 uur stroomuitval) door het plaatsen van een batterij back-up systeem

  Ook handbediend zijn de Euro-Roll sectionale poorten van All-Port comfortabel en eenvoudig in gebruik. Dankzij de perfecte balans van het poortblad rolt uw garagepoort vloeiend en met een minimale kracht op en neer.

Railsystemen

De Euro-Roll sectionaalpoorten van All-Port maken onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en hun unieke design. Ze zijn veilig en vrijwel geruisloos. En bovendien ‘Made in Belgium’.

Na intensief onderzoek in de All-Port R&D afdeling werden de extra verstevigde railsystemen APO100R en APO100RS ontwikkeld en geproduceerd.

Deze hoogwaardige serie voldoet aan een belastbaarheid die eigen is aan het industriële niveau en werd speciaal ontworpen voor particulier gebruik! Dit is wat deze serie zo uniek maakt: uw sectionaalpoort van wordt steeds op maat gemaakt en beschikt over de speciale kwaliteiten die nodig zijn voor een intensief, langdurig en zorgeloos gebruik.

Panelen

Onze poortpanelen voor particulier gebruik zijn beschikbaar in een dikte van 40 mm of 60 mm en zijn vingerklemveilig. We bieden onze panelen overigens ook aan in alle mogelijke kleuren, helemaal volgens uw wensen.

Enkele voorbeelden uit ons aanbod aan poortpanelen:

 • Onze stalen panelen met STUCCO oppervlak aan de buitenzijde zijn geschikt voor alle bouwstijlen. Ze bieden een uitzonderlijke thermische prestatie, zijn geluidsreducerend en makkelijk te onderhouden. Ze passen zowel bij klassieke als moderne gevels.
 • De stalen panelen met HOUTNERF oppervlak aan de buitenzijde geven een zachte, rustieke uitstraling. Het lijkt alsof de poort uit houten planken is opgebouwd. Een klassieke en elegante stijl die ook goed past bij de fermettestijl. Een variant: het Houtnerf Cassette paneel met rijkelijke reliëfvlakken.
 • De stalen panelen met VLAK oppervlak aan de buitenzijde weerspiegelen een moderne huisarchitectuur. Uiteraard bieden ook deze panelen een uitzonderlijke thermische prestatie en zijn ze vingerklemveilig en geluidsreducerend. De stijl is symmetrisch, strak en minimalistisch, wat een elegante uitstraling geeft. Ze passen zowel bij klassieke als moderne gevels. Er is een speciale vlakke uitvoering voor de landelijke stijl en de pastoriestijl: vlak verticaal geprofileerd met sierlijsten, decoratieve raampjes, ….
 • Onze stalen panelen met MICROLINE oppervlak aan de buitenzijde zijn mooi te combineren met meerdere bouwstijlen. Dit wasbord-reliëf creëert een speciaal lichteffect in de kleur. Ze zijn elegant en luxueus met een moderne uitstraling, ook voor renovaties! Ook bedrijfsgebouwen krijgen met dit paneel een uitgesproken moderne look.
 • De MASSIEF houten panelen worden steeds op maat gemaakt in een gespecialiseerde houtschrijnwerkerij die een bijzonder hoge kwaliteit aflevert in de uitvoering naar uw keuze! De mogelijkheden van Massief Houten panelen zijn ruim en sieren elke gevel. Wij bieden verschillende houtsoorten aan: meranti, padouk, ceder, afzelia, afromosia, eik, … Verkrijgbaar in natureluitvoering, met oliebeits of gelakt in Ral-kleur naar keuze.
 • Euro-Roll biedt ook stalen panelen met Houtimitatie oppervlak. Aan de buitenzijde tonen deze Houtimitatie panelen een realistisch houtkarakter, terwijl de meer specifieke Folie-afwerkingen (Renolit, Hornschuh, Techprofil, …) van zeer uiteenlopende aard zijn. Deze panelen hebben een hoge kras- en UV-resistentie. U vindt hierin een zeer uitgebreid aanbod om uw poort te personaliseren!
 • Tot slot zijn er onze kwaliteitsvolle Full Vision aluminium panelen. Ze verruimen uw garage dankzij de natuurlijke lichtinval en geven u een heldere kijk op de buitenwereld terwijl je poort dicht is. Ze kunnen ook zorgen voor een optimale verluchting in combinatie met een geperforeerde plaat of een vulling van strekmetaal.

vrijblijvende offerte

We bekijken samen met u uw persoonlijke situatie en bezorgen een offerte op maat!