DE EFFICIËNTIE VAN SCREENS

Screens zijn het meest effectief. Ze houden het zonlicht tegen en de warmte buiten. Binnen is het dus altijd aangenaam koel en schaduwrijk. Screens zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins. Een elegante bescherming die de gevel kleur geeft.

VERDEKT GEMONTEERD

Screens worden op of tussen het kozijn gemonteerd. Het doek zakt voor het raam naar beneden en sluit het kozijn al naar gelang geheel of gedeeltelijk af. De screens zorgen in de zomer voor een aangename koelte en in de wintermaanden voor een besparing in uw stookkosten.

DE VOORDELEN VAN SCREENS

  • Lekker koel binnen.
  • Beeld van tv- en pc-schermen blijft haarscherp.
  • Ongehinderd naar buiten kijken dankzij transparant doek.
  • Geen verkleuring van meubels of gordijnen.
  • Monteerbaar op moeilijk bereikbare plaatsen (bvb. appartementsgebouwen).
  • Eenvoudige bediening.
  • Kwalitatieve doeken.

DOORZICHT SCREENS

Zonweringsscreens hebben een doorzicht van donker naar licht. U kunt kiezen uit diverse licht doorlatende en verduisteringsgradaties.

Als de zon schijnt kunt u dus gewoon naar buiten blijven kijken. Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy. Screens zijn ideaal bij ramen die geen naar buiten bewegende delen hebben.

BEDIENING

Euro-Rool screens worden veelal uitgevoerd met elektrische bediening. Uitgerust met een weer-gestuurde automaat heeft u er al helemaal geen omkijken meer naar. Een geruststellende gedachte. U bent ook steeds verzekerd van een aangename leefomgeving.

Hoe stel ik mijn screens samen?

Kies een type screen

Kasten, geleiders en kleuren kiezen we daarbij in goed overleg!

Miniscreen (zonwerend)

Deze screen werd ontwikkeld met het oog op de omkasting en de geleidersprofielen zo klein mogelijk te houden. Onze minimale kastgrootte van 75 op 75 mm is de kleinste op de markt. De geleiders van 3 cm breedte worden samen met de kast gelakt in de RAL kleur van de ramen, hierdoor wordt de screen zoveel mogelijk aan het zicht onttrekken. Voor de geleiding van het doek kan er ook gekozen worden voor kabelgeleiding.

Deze screen is verkrijgbaar in kastgroottes 75, 85 of 95 mm. Deze kast verschilt in grootte naargelang de afmetingen van de screen, hoe groter de uitval hoe groter de kast waarin het doek wordt opgeborgen. De verschillende kasttypen laten zich moeiteloos opnemen in zowat elke gevel.Standaard is de kast afgeschuind, maar ook rechthoekige en ronde kasten zijn mogelijk.

Ritsscreen (zonwerend)

Bij de Ritsscreen zitten de doeken langs weerszijde vast in een ritssluiting. Door de ritsen blijft het doek steeds mooi opgespannen en is dus uitermate geschikt voor de extra grote afmetingen. De spleetloze afsluiting houdt ongewenste insecten buiten en geeft deze screen een windbestendig karakter.

Deze screen is verkrijgbaar in kast 95 105 125 en 150 mm. De geleiders meten 40 x 60 mm.

Duisterscreen (verduisterend)

Voor slaapkamers werd deze verduisterende screen ontwikkeld. De Duisterscreen is een type ritsscreen die uitgerust wordt met een blinderend doek. Door de spleetloze afwerking houdt deze al het zon / straatlicht buiten en geniet u van een ongestoorde nachtrust. Door de kleinere omkasting vormt deze screen een stijlvol alternatief voor voorzetrolluiken.

Deze screen is verkrijgbaar in kast 95 105 125 en 150 mm. De geleiders meten 40 x 60 mm.

Raamscreen (windwerend)

Mooi weer, maar net iets te veel wind? De raamscreen houdt uw terras, poolhouse of patio volledig windvrij. Deze screen wordt uitgerust met een volledig transparant clearview PVC, waardoor het net afrolbare ramen lijken. Samen met een infrarood of gasverwarmer is uw terras nu ook op een frissere zomeravond een aangename plaats om te vertoeven.

Deze screen is verkrijgbaar in kast 95 105 125 en 150 mm. De geleiders meten 40 x 60 mm.

Doeken

Schier oneindige keuze

Naast polyester doeken in 10 verschillende kleuren bieden we u een bijna eindeloos spectrum aan alternatieven. Klik op onderstaande links voor productinfo.

vrijblijvende offerte

We bekijken samen met u uw persoonlijke situatie en bezorgen een offerte op maat!