Knikarm zonneschermen – Lewens Markisen

Toscana

Knikarm zonneschermen met een elegant design en vele doordachte technische details. Met een maximale breedte van 550 cm en een maximale uitval van 300 cm is het een ideaal zonnescherm voor terrassen en balkons.

Meer info

Toscana Grande

Knikarm zonneschermen voor middelgrote en grote terrassen. De ovale, moderne vorm van de cassette biedt optimale bescherming aan doek en techniek. Framekleur en zonneschermdoek naar uw keuze.

Meer info

Toscana Mini

Maximale breedte van 450 cm en een maximale uitval van 250 cm. Ideaal voor kleine balkons en terrassen. Sierlijke cassette, elegant design en enorme keuze aan zonneschermdoeken en framekleuren.

Meer info

Trentino

Moderne en hoogwaardige knikarm zonneschermen, met maximaal comfort en een uiterst verfijnde techniek. In één stuk tot 700 cm breed en koppelbaar tot een knikarm zonnescherm met een breedte van 1.950 cm!

Meer info

Trentino Mini

Net als bij de grote modellen van de Trentino-familie bieden de Trentino-Mini knikarm zonneschermen een hoog niveau van comfort en kwaliteit. Het kan uiteraard worden uitgerust met verschillende optionele extra’s.

Meer info

Family Compact

Deze knikarm zonneschermen onderscheiden zich met een uitstekende kwaliteit, eenvoudige bediening en solide waardevastheid. Het klassieke design kan uitgevoerd worden met een volledige of halve cassette.

Meer info

Knikarm zonneschermen – Sunshade

KNIKARM ZONNESCHERM MARSALA

Het knikarm zonnescherm MARSALA is bedoeld om schaduwrijke terrassen en balkons te creëren, evenals voor het weren van de zon bij raampartijen. De Marsala wordt gekenmerkt door een elegant uiterlijk en modern design. Eén set armen is voldoende om een ​​gebied van 600 x 400 cm te bedekken. De cassette beschermt de armen tegen wind, sneeuw, regen en stof. De doekrol zorgt dat het doek niet in direct contact staat met de weerinvloeden. Er is ook een mogelijkheid voor montage aan de muur of het plafond. Geïntegreerde LED-verlichting is mogelijk in de armen en voorkant.

Maximale afmetingen: 600 x 400 cm
Aandrijving: elektrisch

Meer info

KNIKARM ZONNESCHERM SORRENTO

Een perfecte aanvulling op de pergola is de Sorrento zonwering, die perfect past bij de trend van dakbedekking pergola’s en terrassen. Het knikarm zonnescherm Sorrento wordt gekenmerkt door solide afwerking van de beste aluminiumlegeringen, een harmonieuze en ergonomische vorm en gemakken in het dagelijks gebruik.

Sorrento Grande kan op twee manieren worden gemonteerd, op het dak en onder het dak.

– 100% productie in Europa
– Maximale afmetingen 5,1 x 6,0 m

Meer info

KNIKARM ZONNESCHERM FORMOSA

Dit knikarm zonnescherm kan op de muur of op het plafond worden gemonteerd. Het biedt zonwering voor terrassen, balkons, raamuitsparingen, ramen en veranda’s. Formosa wordt gekenmerkt door een elegant uiterlijk en modern design.

Eén set armen is voldoende om een ​​gebied van 500 x 300 cm te bedekken. De cassette beschermt de armen tegen wind, sneeuw, regen en stof. De doekrol zorgt dat het doek niet in direct contact staat met de weerinvloeden.

Maximale breedte: 500 x 300 cm
Aandrijving: elektrisch

Meer info

KNIKARM ZONNESCHERM RETTA

Het knikarm zonnescherm RETTA kan op de muur of op het plafond worden gemonteerd. Het biedt zonwering voor terrassen, balkons, raamuitsparingen, ramen en veranda’s. Retta heeft een rechthoekige cassette. Eén set armen is voldoende om een ​​gebied van 600 x 350 cm te bedekken. De cassette beschermt de armen tegen wind, sneeuw, regen en stof. De doekrol zorgt dat het doek niet in direct contact staat met de weerinvloeden. De Retta heeft de mogelijkheid om LED verlichting in de cassette en in de armen te plaatsen.

Maximale breedte: 600 x 350 cm
Aandrijving: elektrisch

Meer info

KNIKARM ZONNESCHERM CAPRI

Het knikarm zonnescherm Capri heeft een solide kast en maximale afmetingen van 550 x 300 cm, de capri is ideaal voor zelfmontage. Het biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook thermische bescherming. Vanwege het feit dat het Capri-scherm volledig is afgesloten, is het geschikt voor plaatsen die worden blootgesteld aan grote hoeveelheden regen en vuil. Wij bieden drie types aan: semi CAPRI cassette zonder zijkappen, semi CAPRI cassette en CAPRI cassette.

Maximale afmetingen: 550 x 300 cm
Aandrijving: slinger of elektrisch

Meer info

KNIKARM ZONNESCHERM DIMO

Het knikarm zonnescherm DIMO kan op muren, plafonds en uitsparingen worden gemonteerd met speciale beugels voor zijwanden. Het biedt zonwering voor terrassen, balkons, raamuitsparingen, ramen en veranda’s. Dimo wordt gekenmerkt door zijn ovale cassette. Eén set armen is voldoende om een ​​gebied van 600 x 300 cm te bedekken. De cassette biedt bescherming voor het doek en armen tegen wind, sneeuw, regen en stof.

Maximale breedte: 600 x 300 cm
Aandrijving: elektrisch

Meer info

offerte KNIKARM ZONNESCHERM

We bekijken samen met u uw persoonlijke situatie en bezorgen een offerte op maat!